Advertisement

Cehia Tornada / Mărturia unui român blocat în Cehia de tornada ... : Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

Cehia Tornada / Mărturia unui român blocat în Cehia de tornada ... : Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.. Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. Sute de case au fost, de asemenea, avariate în regiunea moravia de sud. O tornadă a distrus un sat întreg (video)! Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter. Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. Cehia, lovită de o tornadă. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini.

(GALERIE FOTO) Imagini apocaliptice după tornada care a ...
(GALERIE FOTO) Imagini apocaliptice după tornada care a ... from www.gds.ro
Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. 3 oameni au murit și peste. Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Cehia, lovită de o tornadă. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături.

3 oameni au murit și peste. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Na putu tornada našlo se sedam opština, a najteže je pogođena pokrajina južna morava, prenosi rojters. Cehia, lovită de o tornadă. Mai multe persoane au murit în urma unei tornade care a avut loc în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. O tornadă a devasta zone din cehia și austria, iar florinela georgescu, director executiv al anm, a declarat că frontul atmosferic vinovat de fenomentul extrem se îndreaptă spre românia. Sute de case au fost, de asemenea, avariate în regiunea moravia de sud. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut.

Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. Trei persoane au murit și zeci au fost rănite, potrivit autorităților, după ce o furtună extrem de violentă, inclusiv o tornadă, a lovit joi regiunea moravia de sud, devastând mai multe sate din zonă. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite. Sute de case au fost, de asemenea, avariate în regiunea moravia de sud. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a.

Noi imagini cu tornada ucigașă din Cehia
Noi imagini cu tornada ucigașă din Cehia from s.iw.ro
Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în urma furtunii au izbucnit și incendii, potrivit imaginilor postate pe. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter. Trei persoane au murit și zeci au fost rănite, potrivit autorităților, după ce o furtună extrem de violentă, inclusiv o tornadă, a lovit joi regiunea moravia de sud, devastând mai multe sate din zonă. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube.

Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut.

Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. Sute de case au fost, de asemenea, avariate în regiunea moravia de sud. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. O tornadă a devasta zone din cehia și austria, iar florinela georgescu, director executiv al anm, a declarat că frontul atmosferic vinovat de fenomentul extrem se îndreaptă spre românia. 3 oameni au murit și peste.

Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

Schimbări climatice radicale. Cehia, devastată de o ...
Schimbări climatice radicale. Cehia, devastată de o ... from ziaristii.com
Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți. O uriașă tornadă a devastat mai multe sate. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter. Na putu tornada našlo se sedam opština, a najteže je pogođena pokrajina južna morava, prenosi rojters. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia.

O uriașă tornadă a devastat mai multe sate.

În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. O uriașă tornadă a devastat mai multe sate. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. 3 oameni au murit și peste. Cehia, lovită de o tornadă. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia.

Posting Komentar

0 Komentar